Clicky

 
Transport Online - Lichaam gevonden in Geleen, waarschijnlijk van vermiste Gino

Lichaam gevonden in Geleen, waarschijnlijk van vermiste Gino

Lichaam gevonden in Geleen, waarschijnlijk van vermiste Gino
04-06-2022 12:29 | Binnenland | auteur ANP

GELEEN - Bij een woning in Geleen is zaterdagochtend een lichaam gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Gino. De politie "houdt er ernstig rekening mee" dat het om de vermiste 9-jarige jongen gaat. "De impact van deze vondst is groot voor familie, hulpverleners en iedereen die de afgelopen dagen heeft mee gezocht", voegt de Limburgse politie eraan toe.

Het lichaam werd aangetroffen nadat in de nacht van vrijdag op zaterdag al een verdachte was aangehouden in de Limburgse plaats. De man, over wie nog geen verdere gegevens bekend zijn gemaakt, werd opgepakt in zijn woning. Enkele uren na het bericht over zijn aanhouding maakte de politie bekend dat het lichaam was gevonden. Of dat bij dezelfde woning was, wil de politie zaterdagmiddag niet zeggen.

Aan de Opbraakstraat in Geleen is een groot politieonderzoek gaande. Een woordvoerster van de politie bevestigt dat dit de plaats is waar het levenloze lichaam is gevonden. Voor het onderzoek is een witte tent neergezet. Forensische onderzoekers in witte pakken zijn ter plaatse. In de omgeving zijn meerdere straten afgezet.

De politie wil op dit moment geen nadere informatie over de zaak bekendmaken, maar verwacht dit later op de dag tijdens een persconferentie wel te zullen doen.

Gino is sinds woensdagavond vermist. De jongen, die in Maastricht woont, verdween in Kerkrade. Daar verbleef hij bij een oudere zus. Een andere zus van de jongen heeft verklaard dat hij nog even was gaan voetballen op een speelplek. Om 19.30 uur had hij terug moeten zijn. Toen dat niet was gebeurd, werd alarm geslagen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden