Clicky

 
Transport Online - Stuk bos afgezet en onderzocht in onderzoek naar verdwenen Gino

Stuk bos afgezet en onderzocht in onderzoek naar verdwenen Gino

Stuk bos afgezet en onderzocht in onderzoek naar verdwenen Gino
03-06-2022 20:19 | Binnenland | auteur ANP

KERKRADE - In het onderzoek naar de verdwenen 9-jarige jongen Gino heeft de politie vrijdagavond een gedeelte van een parkeerplaats en een speeltuintje bij het Vincent van Goghplein in Kerkrade afgezet. Rechercheurs doen er onderzoek in een bos. Het is niet duidelijk wat de politie precies zoekt. Een woordvoerster kon daar vrijdagavond niet direct iets over zeggen.

Voor het bos staan enkele leden van het Veteranen Research Team, een stichting die ondersteuning biedt aan de politie tijdens zoekacties naar vermiste personen. Beide zussen van Gino kwamen vrijdagavond kijken naar de verrichtingen van de recherche bij het bos.

Gino, die eigenlijk in Maastricht woont, verdween woensdagavond in Kerkrade, waar hij bij zijn 32-jarige zus logeerde, omdat zijn moeder ziek was. Volgens een andere zus, van 21, ging de jongen woensdagavond nog even voetballen op een speelplek in Kerkrade, vlak bij zijn logeeradres. Om 19.30 uur had hij terug moeten zijn. Maar sindsdien is hij spoorloos. In de loop van donderdag werd een amber alert verstuurd. Volgens de politie verkeert de jongen in levensgevaar en moet er rekening worden gehouden met een misdrijf.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden