Clicky

 
Transport Online - Identiteit overleden man op het Singel Amsterdam bekend, verdachte aangehouden

Identiteit overleden man op het Singel Amsterdam bekend, verdachte aangehouden

Identiteit overleden man op het Singel Amsterdam bekend, verdachte aangehouden
03-06-2022 17:08 | Binnenland | auteur Redactie

AMSTERDAM - De identiteit van de overleden man die woensdag in de vroege ochtend op het Singel in Amsterdam werd aangetroffen is vastgesteld. Het gaat om een 22-jarige man uit Engeland, meldt de politie.

De politie heeft in deze zaak inmiddels een 22-jarige man uit België aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. De verdachte is vrijdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze heeft beslist dat de man in bewaring wordt gesteld voor de duur van veertien dagen.

Het onderzoeksteam roept nog steeds mensen op zich bij de politie te melden als zij iets gezien of gehoord hebben dat met dit geweldsincident te maken kan hebben. En specifiek is het rechercheteam op zoek naar een heren (winter)jas waar bloed op zou kunnen zitten en een zwarte cross-over tas.

Het is echter niet helemaal duidelijk wat de kleur van de jas is omdat de beelden in het donker zijn vastgelegd. Maar het lijkt een jas met donkere én lichtere accenten, meer dan vermoedelijk een camouflagemotief.

Uit onderzoek is gebleken dat in ieder geval de zwarte tas in de vroege ochtend van woensdag 1 juni op het Stationsplein heeft gelegen. Als u deze goederen ziet (of ergens heeft gezien), bel dan direct met de politie en blijf van deze spullen af in verband met sporenonderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden