Clicky


In woning Den Bosch aangetroffen doden mogelijk slachtoffer misdrijf

In woning Den Bosch aangetroffen doden mogelijk slachtoffer misdrijf
03-06-2022 10:57 | Binnenland | auteur ANP

DEN BOSCH - De politie sluit niet uit dat de twee mensen die donderdag dood werden aangetroffen in een woning in Den Bosch door een misdrijf om het leven zijn gekomen. Volgens een woordvoerder van de politie is er nog veel onduidelijk in de zaak, zo liet hij vrijdagochtend weten.

De twee werden rond 20.00 uur aangetroffen in een pand aan de Zesde Reit, in het noordoosten van de stad. De politie trof hen aan nadat een melding was binnengekomen van een buurtbewoner. Die had de politie ingeseind omdat de bewoners van het huis al langere tijd niet meer waren gezien.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de lichamen van de twee al "langere tijd" in de woning hebben gelegen. De politie houdt er "sterk" rekening mee dat het gaat om de bewoners van het huis, maar de identiteit van de twee is nog niet vastgesteld.

Het forensisch onderzoek in de woning werd in de nacht van donderdag op vrijdag afgerond. Ook zijn er getuigen gehoord. "Verder onderzoek zal in de komende tijd moeten uitwijzen wat zich in de woning heeft afgespeeld", aldus de politie vrijdag in een persbericht.