Clicky


Harald Seidel nieuwe President-Directeur van DAF

Harald Seidel nieuwe President-Directeur van DAF
02-06-2022 14:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

EINDHOVEN - Harry Wolters, PACCAR Vice-President, zal met ingang van 1 augustus promoveren tot General Manager Global Powertrain & Electrification binnen PACCAR. In zijn huidige functie als PACCAR Vice-President en President-Directeur van DAF, wordt hij met ingang van dezelfde datum, opgevolgd door Harald Seidel.

Harry Wolters trad 26 jaar geleden bij PACCAR in dienst. Tijdens zijn carrière bij DAF heeft hij diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed, waaronder die van Plant Manager Truckassemblage, Directeur Human Resources, Directeur Operations en European Sales Director. In 2018 werd Harry benoemd tot PACCAR Vice-President en President-Directeur van DAF.

Harry Wolters behaalde zijn Master-titel Bedrijfskunde aan de Universiteit van Eindhoven en rondde in 2017 het Executive MBA Program aan Stanford University af. Hij zal met zijn gezin verhuizen naar Bellevue (US) en gaan rapporteren aan John Rich, Chief Technology Officer en PACCAR Vice-President.

Harald Seidel trad in 2001 bij DAF in dienst en bekleedde verschillende functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen de afdeling Finance & Control, waaronder die van Controller van PACCAR Parts Europe, Controller Marketing & Sales en Group Controller. In 2017 werd hij gepromoveerd tot Directeur Finance en lid van de DAF Board of Management.

Harald Seidel behaalde een Master Econometrie aan de Universiteit van Tilburg en post-doctorale titels ‘Gecertificeerd Management Accountant’ (CMA) en ‘Financieel Manager’ (CFM) aan de Universiteit van Amsterdam. In zijn nieuwe rol zal hij rapporteren aan Harrie Schippers, PACCAR President en Chief Financial Officer.