Clicky


Nieuwe 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger voor G. Willigenburg Transport

Nieuwe 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger voor G. Willigenburg Transport
31-05-2022 16:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOEVELAKEN - Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger af aan G. Willigenburg Transport B.V. in Hoevelaken.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger aangepast naar de wensen van de klant. De tweede verdamper is verdiept gemonteerd, waardoor een grotere doorrijhoogte onder de verdamper ontstaat. Voor de koeling is een 19 HE Multitemp koelmachine gemonteerd.

In 1995 begon Gert Willigenburg met één vrachtwagen. Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid naar een transportbedrijf met vijftien vrachtwagens.

Dit maakt het bedrijf groot genoeg om transportvragen snel op te volgen en aan de andere kant compact genoeg om flexibel te zijn. Sinds 2001 is koel- en vriestransport toegevoegd als activiteit en inmiddels is het bedrijf specialist op het gebied van koel- en vriestransport.

De vrachtwagens voldoen aan de huidige eisen en hebben euro 6 motoren. De trailers zijn voorzien van een track and trace systeem waardoor de temperatuur van de lading nauwkeurig gevolgd kan worden.