Clicky

 
Transport Online - Ook laatste lichaam gevonden na vliegtuigcrash Nepal

Ook laatste lichaam gevonden na vliegtuigcrash Nepal

Ook laatste lichaam gevonden na vliegtuigcrash Nepal
31-05-2022 09:32 | Ongevallen | auteur ANP

KATHMANDU - Reddingswerkers hebben alle 22 slachtoffers na de vliegtuigcrash aan de Nepalese kant van het Himalayagebergte gevonden. Ook de zwarte doos met voicerecorder is terecht.

"Alle lichamen zijn nu gevonden", bevestigt een woordvoerder van de lokale luchtvaartautoriteit tegen het Franse persbureau AFP. "Er zal nu een proces plaatsvinden om de lichamen te identificeren."

Het vliegtuig van Tara Air verdween zondag van de radar tijdens een binnenlandse vlucht van de toeristische stad Pokhara naar het circa 70 kilometer noordelijker gelegen Jomsom. De regering heeft een commissie opgericht die de toedracht van de crash moet achterhalen. De leden komen ook met aanbevelingen voor preventieve maatregelen in de luchtvaartsector.

De Nepalese autoriteiten bevestigden zondag al dat het toestel neerstortte in de bergen in het district Mustang, niet ver van de eindbestemming van de vlucht. Aan boord zaten negentien passagiers en drie bemanningsleden. Behalve Nepalezen ging het om vier Indiërs en twee Duitsers. 21 slachtoffers waren maandag al gevonden, waarop de autoriteiten lieten weten dat de kans dat de laatste inzittende nog leefde erg klein was.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions