Clicky


Stefano Keizers na spraakmakend Verraders-slot: spijt van alles

Stefano Keizers na spraakmakend Verraders-slot: spijt van alles
28-05-2022 19:32 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Stefano Keizers kijkt met gemengde gevoelens terug op het slot van het tv-programma De Verraders van RTL 4. De cabaretier haalde tijdens de laatste stemronde uit naar zijn overgebleven medekandidaten, die hem hadden ontmaskerd als verrader. "Met de kennis van nu blijft over: spijt van alles", schrijft Keizers op Instagram.

Keizers vindt het vervelend dat door de montage leek alsof hij boos was op Dionne Slagter. "Had nog veel gemenere dingen gezegd over Steven (Brunswijk, red.) en Toine (van Peperstraten), maar dat was blijkbaar te heftig voor de uitzending", aldus de cabaretier. Hij verzekert dat het tussen hem en Slagter wel goed zit.

De kleinkunstenaar reageerde nogal onsportief in de finale en sneerde onder meer dat hij de laatste drie kandidaten geen winnaars vond. "Het pijnlijkste is nog wel dat van alle finalisten ik eigenlijk vind dat Dionne de enige is die de winst heeft verdiend", schrijft Keizers nu over Slagter, die in de uitzending geëmotioneerd raakte. "Lieve Dionne, dat ik niet tegen mijn verlies kan en een zure man ben, betekent niet dat je het niet fantastisch hebt gedaan. Je was zo'n beetje de enige die verder keek dan je neus lang was."

"Toen je me de helft van het prijzengeld aanbood brak m'n hart. De enige reden dat ik het niet heb aangenomen is omdat ik had verwacht dat je mij minstens twee derde zou geven. Met de kennis van nu blijft over: spijt van alles."