Clicky


Nederlander (50) doodgestoken na caféruzie in Torremolinos

Nederlander (50) doodgestoken na caféruzie in Torremolinos
27-05-2022 09:54 | Buitenland | auteur ANP

TORREMOLINOS - In de Spaanse badplaats Torremolinos is in de nacht van woensdag op donderdag een 50-jarige Nederlander doodgestoken na een ruzie in een bar, melden Spaanse media. Een 57-jarige man, ook uit Nederland, is aangehouden als verdachte. Hij zou het slachtoffer hebben opgewacht met een groot mes toen hij de bar verliet.

Het incident vond plaats na de verloren finale van Feyenoord in de Conference League tegen AS Roma, die te zien was in het café. Het slachtoffer sprak volgens lokale media de 57-jarige verdachte aan omdat hij vrouwen zou hebben lastiggevallen. Daarop ontstond er een handgemeen, waarna de man na tussenkomst van de Nederlandse kroegeigenaar vertrok.

Het slachtoffer werd niet veel later opgewacht toen hij buiten ging roken, aldus Spaanse media. Opnieuw kwam het tot een confrontatie, waarbij de man in zijn buik werd gestoken. Hij zou op eigen kracht terug naar het café zijn gestrompeld, maar overleed kort daarna. De mogelijke dader sloeg na de steekpartij op de vlucht en werd later aangehouden door de politie.

De 50-jarige man uit Nederland woonde volgens lokale nieuwssites in Benidorm. De aangehouden verdachte zou wonen in Torremolinos. In de wijk waar de steekpartij gebeurde, La Carihuela, wonen veel Nederlanders.