Clicky


SNS kiest voor Bleckmann voor volledige logistiek en fulfillment

SNS kiest voor Bleckmann voor volledige logistiek en fulfillment
25-05-2022 17:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Het groeiende Europese merk SNS (Sneakersnstuff) werkt samen met Bleckmann voor de volledige logistiek en fulfilment in Europa. Dat stelt het merk SNS in staat om nog beter in contact te komen met haar klanten en community.

Unieke connectie met klanten

SNS werd in 1999 opgericht uit liefde en nieuwsgierigheid voor de cultuur en het leven rond sneakers, mode, kunst, muziek en basketbal. Sinds de lancering van haar eerste samenwerkingsverband op vlak van schoeisel in 2003, heeft SNS gewerkt aan meer dan 200 samenwerkingsprojecten met alle grote schoenenmerken.

SNS begon als een lokale winkel in de achterstraatjes van Södermalm, Stockholm, en is uitgegroeid tot een wereldwijd modemerk en retail ervaring met zeven locaties in New York City, Los Angeles, Tokio, Londen, Parijs, Berlijn en Stockholm.

SNS werkt nu samen met Bleckmann om een uitstekende logistieke service te leveren aan haar klanten.

Nieuw magazijn ondersteunt groei

In de snel veranderende schoenenbranche zijn de logistieke uitdagingen enorm: trends veranderen, hypes komen en gaan en producten zijn niet altijd beschikbaar. Nu bundelt SNS haar krachten met een premium logistieke partner om de service aan haar klanten op een hoger niveau te brengen. Omwille van zijn expertise in Supply Chain Management voor mode-, lifestyle- en consumentenelektronicamerken werd Bleckmann geselecteerd als de ideale logistieke partner voor SNS.

Bleckmann zal de komende jaren de volledige opslag en distributie van SNS op het Europese vasteland verzorgen. De logistieke dienstverlener heeft 5.000 m² van het distributiecentrum in Grobbendonk (België) voorbehouden voor SNS-activiteiten. Er is ook voldoende ruimte voor uitbreiding voorzien om de toekomstige groei van het merk te faciliteren. De eerste activiteiten zijn succesvol gestart in maart 2022 en draaien nu op volle toeren.

Een duurzamer merk

De samenwerking met Bleckmann heeft ook een positieve invloed op vlak van duurzaamheid. Aangezien de algemene logistiek van Zweden naar België verhuist, opereert SNS voortaan vanuit het hart van Europa en dichter bij zowel de leveranciers als de eindconsumenten. Hierdoor zal hun totale uitstoot van CO2 verminderen en de ecologische voetafdruk verkleinen.

Omdat Bleckmann met een netwerk van verschillende transporteurs werkt, kunnen we de meest duurzame pakjesleveranciers selecteren vanuit de ambitie om onze CO2-uitstoot verder te verminderen.

Siebrand Wiltjer, Key Account Manager bij Bleckmann: "Online winkelen neemt enorm toe. Aangezien SNS zich voornamelijk richt op e-commerce, zien we een enorm potentieel voor de komende jaren. Als experts in het leveren van uitstekende service, zullen we de groei van SNS ondersteunen, net zoals we dat doen voor andere modemerken. Dankzij onze distributiecentra in het centrum van Europa, dicht bij de leveranciers en de Europese klanten, zullen we hun service verbeteren en de levertijden verkorten."

Thomas Hellström, Hoofd Supply Chain & Customer Service bij SNS: "We houden van de betrokkenheid en de can-do mentaliteit van het Bleckmann team. Het zijn experts in logistiek voor modemerken en ze hebben een passie voor de merken van hun klanten. Bleckmanns kennis en begrip van zowel logistiek als onze business zullen een geweldige service aan onze klanten garanderen en een belangrijke rol spelen in onze toekomstige groei.”