Clicky

 
Transport Online - Aanhoudingen na diefstal door ‘knuffeldieven’

Aanhoudingen na diefstal door ‘knuffeldieven’

Aanhoudingen na diefstal door ‘knuffeldieven’
25-05-2022 11:12 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA - Een 22-jarige man werd dinsdag in het park Valkenberg in Breda het slachtoffer van zogenaamde ‘knuffeldieven’. Twee onbekenden spraken hem in het park aan en omhelsden hem. Ondertussen werd hij beroofd van zijn telefoon.

De man liep rond 23.00 uur een rondje door het park. Terwijl hij daar liep, zag hij even verderop twee mannen op een bankje zitten. Tijdens het passeren van die mannen stond het tweetal op. Het duo sprak de man in de Engelse taal aan en deed alsof hij een vriend van hen was. Hierbij werd er zelfs omhelsd en geknuffeld.

Na een aantal seconden lieten ze de man los. Terwijl het tweetal wegliep, merkte de wandelaar dat in die paar seconden zijn telefoon uit zijn zak was gehaald. Hij schakelde direct, met een telefoon van een omstander, de politie in.

De politie kon met behulp van de volg-app zien waar de telefoon was. De agenten kwamen uit bij een groepje mannen die in de Willemstraat stonden. Om duidelijkheid te krijgen wie de telefoon bij zich droeg werd er een geluidsignaal geactiveerd. Hierop werd duidelijk dat een van de mannen de telefoon in zijn zak had verstopt. De telefoon werd in beslag genomen en de man werd aangehouden.

Een tweede verdachte, die aangaf bij de zojuist aangehouden man te horen en ook aan het signalement voldeed, werd eveneens aangehouden. Beiden zitten vast, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,176
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats