Clicky

 
Transport Online - Ook Trailer Service Nederland overgenomen door Truck & Trailer Groep B.V.

Ook Trailer Service Nederland overgenomen door Truck & Trailer Groep B.V.

Ook Trailer Service Nederland overgenomen door Truck & Trailer Groep B.V.

HEERDE - Per 1 juli aanstaande worden de activiteiten van Trailer Service Nederland voorgezet onder de naam Truck & Trailer Groep B.V. De activiteiten van beide bedrijven worden samengevoegd en men gaat verder onder één naam. De grotere uniforme truck- en trailerorganisatie is hiermee slagvaardiger voor de toekomst.

In navolging van de samenwerking met Bedrijfswagen Service Meppel vorige week, slaan nu ook Trailer Service Nederland en Truck & Trailer Groep de handen ineen. De expertise van Trailer Service Nederland op het gebied van alle merken trailers voegt extra kwaliteit toe aan de groeiende Truck & Trailer Groep. Zodoende kunnen klanten in de toekomst nog beter worden bediend en wordt het one-stop-shopping-concept verder uitgebouwd. Door medewerkers, materieel en kennis onderling te delen wordt de snelheid en kwaliteit op een nog hoger niveau gebracht. Om deze reden hebben de directie van Trailer Service Nederland en de directie van Truck & Trailer Groep gezamenlijk besloten om alle activiteiten volledig voort te zetten onder de vlag van Truck & Trailer Groep.

Trailer Service Nederland heeft veel kennis en ervaring in het repareren en onderhouden van trailers van alle merken. Niet alleen de activiteiten, maar ook de medewekers van de trailerspecialist uit Heerde worden overgenomen door Truck & Trailer Groep. De vestiging aan de Molenweg 2 blijft dan ook de vertrouwde uitvalsbasis.

Truck & Trailer Groep is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers en verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Men vertegenwoordigt verschillende premium merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Daarnaast verzorgt Truck & Trailer Groep de levering van van onderdelen klanten met een eigen werkplaats.

Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heerde, Heijen, Lochem, Meppel, Winschoten en Zwolle. De overname past volledig binnen de strategie om het netwerk zorvuldig verder uit te bouwen. Mede door eerdere uitbreiding van de vestiging in Meppel en nu in Heerde realiseert Truck & Trailer Groep volledige dekking in het Noord-Oost Nederland. Hiermee geeft men tevens invulling aan de ambitie tot landelijke dekking.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden