Clicky

 
Transport Online - Khalid & Sophie zenden woensdag uit vanuit Rotterdam

Khalid & Sophie zenden woensdag uit vanuit Rotterdam

Khalid & Sophie zenden woensdag uit vanuit Rotterdam
24-05-2022 12:09 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Ter gelegenheid van de Conference League finale van Feyenoord komt de uitzending van Khalid & Sophie op woensdag 25 mei vanuit Rotterdam. In de zinderende stad presenteren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand samen de uitzending met een theater vol Rotterdammers en Feyenoord-fans. Met hen beschouwen we voor op het mogelijke Europese succes van Feyenoord, 20 jaar na de winst van de UEFA Cup in 2002.

Vanuit Theater Walhalla wordt geschakeld met verslaggevers in Tirana, waar de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma om 21.00 uur begint. Ook zijn er reportages vanuit de stad die zich voorbereidt op de finale. Khalid & Sophie vanuit Rotterdam is woensdag 25 mei om 19.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

In de studio wordt uitgebreid gesproken met onder meer Feyenoord-legendes Rinus Israël en Joop van Daele, locoburgemeester Vincent Karremans, en Feyenoord-fans van het eerste uur als Diederik Gommers en Robert Doornbos. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zorgt voor muzikale begeleiding. Aansluitend wordt met het publiek in Walhalla op groot scherm de wedstrijd gekeken.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden