Clicky

 
Transport Online - DHG koopt terminal van 31 hectare in Vlissingen

DHG koopt terminal van 31 hectare in Vlissingen

DHG koopt  terminal van 31 hectare in Vlissingen
23-05-2022 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VLISSINGEN - DHG heeft recent een terminal van 31 hectare aan de Denemarkenweg in Vlissingen verworven. De terminal met een totale oppervlakte van ruim 310.000 m² bedient een multimodaal netwerk door een strategische ligging in Vlissingen-Oost. Het terrein bestaat uit ca. 220.000 m² en beschikt over een spooraansluiting, een kade met een diepgang van ruim 13 m en 55.000 m² aan hoogwaardige havenloodsen.

De verworven terminal is gelegen in de North Sea Port; deze heeft een strategische ligging ten opzichte van Antwerpen en Gent en is rechtstreeks bereikbaar voor zeeschepen. De centrale ligging van de terminal maakt het een logistiek knooppunt waarlangs goederen gemakkelijk doorstromen naar alle hoeken van Europa en zelfs naar China. North Sea Port biedt voor DHG veel ontwikkelingsmogelijkheden en duurzame economische bedrijvigheid.

DHG ziet in de terminal in Vlissingen uitstekende mogelijkheden voor de ontwikkeling van ruim 100.000 m2 hoogwaardige logistiek, in combinatie met de unieke multimodale mogelijkheden die de terminal biedt.

DHG vormt als ontwikkelaar een passende aanvulling op de ruim 550 bedrijven op deze locatie. De terminal in Vlissingen is daarmee een mooie toevoeging aan de portefeuille van DHG, die bestaat uit terminals in Amsterdam, Rotterdam, Oss en Oostermeer.

North Sea Port is een multimodale haven met meer dan 1.000 hectare aan bedrijventerrein, dat zich uitstrekt over Nederland en België. North Sea Port is een belangrijke Europese haven door haar centrale ligging en maakt deel uit van de vervoerscorridors Rijn-Alpen, Noordzee-Middellandse Zee en Noordzee-Oostzee. Zo biedt de locatie een ontsluiting via zeevaart en binnenvaart via de Westerschelde, uitvalswegen (A58, Sloeweg/N62, Westerscheldetunnel), spoor en pijpleiding verbindingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden