Clicky

 
Transport Online - Twintig gewonden bij ongeval Losser, vier met ambulance naar ziekenhuis

Twintig gewonden bij ongeval Losser, vier met ambulance naar ziekenhuis

Twintig gewonden bij ongeval Losser, vier met ambulance naar ziekenhuis
21-05-2022 23:21 | Ongevallen | auteur ANP

LOSSER - Twintig mensen zijn gewond geraakt door het omslaan van een platte wagen achter een tractor in de Overijsselse plaats Losser. Vier mensen moesten met de ambulance naar het ziekenhuis, de rest is volgens de politie zelf naar het ziekenhuis of de huisartsenpost gegaan.

Op de kar stonden leden van voetbalclub KVV Losser om een kampioensfeest te vieren. De politie heeft niets bekendgemaakt over de ernst van de verwondingen. Volgens regionale media gaat het onder meer om botbreuken.

Hoe het ongeval is gebeurd, is niet bekend. Dat onderzoekt de politie nog. Het incident op de Havezatensingel vond rond 20.30 uur plaats.

Burgemeester Gerrit Jan Kok van Losser is geschrokken door het ongeval. Hij bedankt in een verklaring de hulpdiensten, waaronder die uit Duitsland, die hebben geholpen. "We leven enorm mee met de gewonden, hun families, de clubleden en andere betrokkenen", zegt hij. "Onze eerste zorg gaat uit naar de jongeren, die het ongeluk hebben meegemaakt. Zij worden opgevangen en waar nodig verzorgd."

De voetbalclub bevestigt zaterdagavond laat op sociale media dat "enkele leden" gewond zijn geraakt. "Gelukkig kunnen we meedelen dat de meeste leden inmiddels samen met ons in de kantine zitten. Er zijn helaas ook een paar leden naar het ziekenhuis gegaan en worden daar goed verzorgd. Wij leven met hen en hun families mee en wensen hen veel beterschap!"

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden