Clicky

 
Transport Online - Raadslid Jelle Meinesz baalt stevig van maand vertraging Haagse Utrechtsebaan (A12)

Raadslid Jelle Meinesz baalt stevig van maand vertraging Haagse Utrechtsebaan (A12)

Raadslid Jelle Meinesz baalt stevig van maand vertraging Haagse Utrechtsebaan (A12)
21-05-2022 19:49 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

DEN HAAG - Hart voor Den Haag-raadslid Jelle Meinesz baalt stevig van het feit dat de werkzaamheden aan de Utrechtsebaan (A12) een maand later klaar zijn dan gepland. Volgens de oorspronkelijke planning zou de weg 'stad-uit' eind mei open gaan, maar dat wordt eind juni.

“Waarom lees ik bij D66-wethouder Van Asten nooit dat zijn plannen juist eerder klaar zijn en goedkoper uitvallen. Het wordt altijd duurder en duurt altijd langer”, aldus Meinesz, die middels schriftelijke vragen opheldering wil over de vertraging.

“De bereikbaarheid van de stad is op dit moment om te huilen zo slecht, daar helpt een waardeloze planning niet bij. Ook wil ik weten hoeveel meer de vertraging kost en bij wie de rekening op de deurmat valt. Tenslotte kan Hart voor Den Haag er met de pet niet bij dat er slecht materiaal ingekocht lijkt te zijn. Wat wordt er anders bedoeld met ‘de bestaande kwaliteit van het beton valt tegen’?”

Vercommercialiseren Utrechtsebaan

Tot een aantal jaren geleden kon er wandreclame ingekocht worden op de Utrechtsebaan. Hart voor Den Haag wil weten of die mogelijkheid terug kan komen.

“Dit college is goed in geld uitgeven, Hart voor Den Haag kijkt altijd naar opties om geld te verdienen, zodat we extra mooie dingen voor de stad kunnen doen”, aldus Meinesz, die naast commerciële uitingen ook voorstelt om wandreclame in de Utrechtsebaan te gebruiken om zaken te tonen waar de stad trots op is. “Bijvoorbeeld aankomende evenenenten, onze musea of de aankondiging van wedstrijden van ADO.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden