Clicky

 
Transport Online - Ongewenste vreemdeling aangehouden met openstaande gevangenisstraf van 548 dagen

Ongewenste vreemdeling aangehouden met openstaande gevangenisstraf van 548 dagen

Ongewenste vreemdeling aangehouden met openstaande gevangenisstraf van 548 dagen
18-05-2022 13:51 | Binnenland | auteur Redactie

BABBERICH - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid op de A12 bij Babberich een 36-jarige man uit Turkije aangehouden. De man stond gesignaleerd als ongewenst vreemdeling en moet nog een gevangenisstraf van 548 dagen uitzitten voor het medeplegen van vrijheidsberoving, bedreiging en mishandeling.

Marechaussees controleerden een Duits voertuig met drie inzittenden. Zowel de bestuurder als de bijrijder konden desgevraagd geldige Duitse documenten overhandigen. De passagier kon echter geen documenten overhandigen. Hij liet wel een foto van zijn paspoort zien. Bij de daaropvolgende controle in de opsporingssystemen bleek de man gesignaleerd te staan als ongewenst vreemdeling voor Nederland. De passagier stond ook nog gesignaleerd voor het uitzitten van een gevangenisstraf. Daarop is de man aangehouden.

Een ongewenstverklaring is een maatregel van de Nederlandse overheid tegen personen die een gevaar zijn voor Nederland. Het gaat vaak om personen die een ernstige strafbare daad hebben gedaan. Dit is meestal een misdrijf. De ongewenstverklaring betekent dat de vreemdeling Nederland moet verlaten en niet meer terug mag komen. In Nederland zijn is dus strafbaar. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden