Clicky

 
Transport Online - Verhagen BV wordt De Haas Road Cargo na volledige overname

Verhagen BV wordt De Haas Road Cargo na volledige overname

Verhagen BV wordt De Haas Road Cargo na volledige overname

AALSMEER - Op 9 mei heeft Ron Verhagen zijn aandelenpakket van Verhagen BV uit Aalsmeer overgedaan naar Carlo de Haas van De Haas Road Cargo, eveneens uit Aalsmeer. In 2019 heeft Carlo de Haas via zijn holding een investering gedaan in Verhagen BV en al vijftig procent van de aandelen overgenomen. Nu volgde op verzoek van Ron Verhagen een volledige overname.

Carlo werkt sinds begin jaren '90 in de luchtvrachtsector en is onder meer oprichter en eigenaar van FlyUs BV.  Verhagen BV was als sinds 2011 vaste vervoerder van FlyUs om bloemen en groenten naar de luchthavens van Londen te transporteren. In 2014 is het gehele pakket overgegeaan naar Verhagen BV tot volle tevredenheid van FlyUs en haar airline klanten.

In januari 2022 gaf Ron Verhagen te kennen zich meer te willen focussen op activiteiten buiten het wegtransport. Ron is Verhagen BV gestart in 1999 en heeft het bedrijf door zijn tomeloze inzet, motivatie en innovatie gebracht tot wat het nu is. Met een moderne vloot van ruim vijftig eenheden, waaronder LZV-combinaties op LNG, Double Deck opleggers en combinaties wordt een grote aantal tevreden klanten bediend.

Met ingang van 9 mei is, op verzoek van Ron, het hele aandelenpakket overgegaan naar Carlo de Haas en zal de naam wijzigen van Verhagen BV naar De Haas Road Cargo BV.

Buiten de naam zal er niets veranderen, meldt het bedrijf in een verklaring. "De strategie van onze activiteiten is en blijft groupagevervoer van bloemen en planten naar Duitsland en Oostenrijk en luchtvracht van en naar het Vernegigd Koninkrijk", aldus de Haas. "Wij zijn Ron zeer erkentelijk voor het prachtige bedrijf dat hij de afgelopen 23 jaar heeft opgebouwd en gaan samen met de klanten en onze medewerkers vol vertrouwen de toekomst tegemoet."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden