Clicky


Bijna 1,5 miljoen kijkers voor terugkeer Vandaag Inside

Bijna 1,5 miljoen kijkers voor terugkeer Vandaag Inside
17-05-2022 09:05 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De terugkeer van Vandaag Inside heeft maandagavond bijna 1,5 miljoen kijkers getrokken. De SBS6-talkshow staat daarmee volgens Stichting KijkOnderzoek op de tweede plek in de top 25 van best bekeken programma's van de dag. Het NOS Journaal (NPO 1) werd met ruim 1,7 miljoen kijkers het best bekeken.

Vandaag Inside keerde maandag na twee weken terug op televisie. Op 29 april besloten Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp te stoppen nadat ophef was ontstaan over een bekentenis van Derksen. Hij zei dat hij een halve eeuw geleden een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Derksen herriep later zijn verhaal en zei dat er toch geen penetratie had plaatsgevonden. Na gesprekken met Talpa besloten de mannen toch door te gaan met het programma. In de aflevering van maandag verklaarde Derksen dat hij geen sorry gaat zeggen, maar dat het niet zijn bedoeling is geweest om "mensen die echt getroffen zijn door seksueel geweld" te pijnigen.

Vandaag Inside is de grote hit van SBS6. Veronica Inside, zoals het programma vroeger heette, trok in 2019, 2020 en 2021 gemiddeld rond de 620.000 kijkers. Sinds januari 2022 is Vandaag Inside dagelijks te zien op SBS6 en ligt het gemiddelde aantal kijkers tussen de 800.000 en 900.000. De aflevering van 29 april, toen Derksen, Genee en Van der Gijp aangaven te stoppen vanwege de commotie, trok ruim 1,3 miljoen kijkers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats