Clicky

 
Transport Online - Drugslab aangetroffen in bedrijfspand in Veendam

Drugslab aangetroffen in bedrijfspand in Veendam

Drugslab aangetroffen in bedrijfspand in Veendam
16-05-2022 19:23 | Misdaad | auteur Redactie

VEENDAM - De politie heeft maandagochtend in een bedrijfspand aan de Zuidwending in Veendam een drugslab aangetroffen. Er werden meerdere goederen aangetroffen die passen bij een productielocatie van harddrugs. Het onderzoek in en om het pand gaat door, meldt de politie.

Maandagochtend rond 07:20 uur kreeg de politie een melding van de mogelijke aanwezigheid van een drugslab in het pand. De politie startte direct een onderzoek. Tijdens dit onderzoek trof de politie in een bedrijfspand goederen aan die vermoedelijk dienen voor de productie of verwerking van harddrugs. Het is nog onbekend welke materialen en middelen er daadwerkelijk zijn aangetroffen en waar deze voor worden gebruikt. Er werd niemand aangehouden.

De brandweer en de Landelijke Faciliteit Ontmanteling (LFO) werden direct ingeschakeld. De LFO heeft op locatie onderzoek gedaan en is gestart met de ontmanteling. Ook heeft de politie buurtonderzoek gedaan en zijn getuigen gehoord. Het onderzoek gaat verder en de politie is dan ook op zoek naar aanvullende getuigen of mensen met meer informatie over wat er precies is gebeurd in dit pand aan de Zuidwending in Veendam.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,421
Diesel2,277

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden