Clicky

 
Transport Online - Media Oeuvre Award 2022 voor Antoinette Hertsenberg

Media Oeuvre Award 2022 voor Antoinette Hertsenberg

Media Oeuvre Award 2022 voor Antoinette Hertsenberg
16-05-2022 10:42 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Antoinette Hertsenberg is de winnaar van de Media Oeuvre Award 2022 die jaarlijks wordt toegekend door het mediaplatform Spreekbuis.nl. De AVROTROS-presentatrice en programmamaker ontving de prijs zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune uit handen van oud-programmadirecteur van de TROS Gerard Baars. De jury bestond dit jaar uit AD-columnist Angela de Jong en Spreekbuis-uitgever Richard Otto.

Het was Gerard Baars die Antoinette in 1994 benaderde om de presentatie en eindredactie te doen van het consumentenprogramma Radar. Naast dit populaire programma, dat zij nog steeds presenteert, was zij afgelopen jaren te zien in onder meer Opgelicht?!, EenVandaag, Dokters van Morgen en meer recent Beter!. Antoinette werd in 2009 uitgeroepen tot Journalist van het Jaar.

Het juryrapport meldt: “Het is onbegrijpelijk dat zij nog nooit de prijs voor beste tv-interviewster heeft gewonnen, want ze weet als geen ander elke opponent op de knieën te krijgen, van malafide woekerpolis-jongens tot slecht voorbereide woordvoerders. Onvermoeibaar trekt ze ten strijde tegen onrecht en voor een betere samenleving."

De Media Oeuvre Award is een jaarlijkse prijs van Spreekbuis.nl voor de mediaprofessional die in zijn of haar carrière van grote invloed is geweest op het Nederlandse medialandschap. Voorgaande winnaars waren onder anderen Jan Slagter, André van Duin en Tineke de Nooij.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,892

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden