Clicky

 
Transport Online - Verdachte van drama Geldermalsen overleden in Duits ziekenhuis

Verdachte van drama Geldermalsen overleden in Duits ziekenhuis

Verdachte van drama Geldermalsen overleden in Duits ziekenhuis
15-05-2022 14:31 | Buitenland | auteur ANP

ARNHEM - De 40-jarige man die afgelopen maandag in Duitsland werd gearresteerd op verdenking van een dubbele moord en brandstichting in Geldermalsen, is zondag in een Duits ziekenhuis overleden. Dat meldt het Arrondissementsparket Oost-Nederland.

In afwachting van zijn overlevering aan Nederland verscheen de man afgelopen woensdag voor de rechtbank in het Duitse Paderborn. Hij werd vervolgens in afwachting van zijn overlevering in verzekering gesteld. Donderdag werd hij aangetroffen in zijn cel na een zelfmoordpoging. Hij werd daarna in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen.

De man werd verdacht van het ombrengen van een 38-jarige vrouw en een 6-jarige jongen, van wie hij de vader is. De twee werden maandagochtend dood gevonden in een woning aan de Emmalaan in Geldermalsen. De man werd in de nacht van maandag op dinsdag gevonden in zijn auto in Duitsland.

Het is nog onduidelijk hoe de zelfmoordpoging heeft kunnen gebeuren. Daarover wil het OM nog geen mededelingen doen. Het OM liet al eerder weten erover in "nauw contact" te staan met de Duitse justitie. Door zijn overlijden is strafvervolging ten aanzien van de man niet meer mogelijk, meldt het OM. Wel zal het strafrechtelijk onderzoek door de politie naar het incident nog doorlopen.

Foto's

 • J.Roeland
  Express Logics
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden