Clicky

 
Transport Online - Gevonden jonge vrouw Roermond overleden door noodlottig ongeval

Gevonden jonge vrouw Roermond overleden door noodlottig ongeval

Gevonden jonge vrouw Roermond overleden door noodlottig ongeval
13-05-2022 11:37 | Binnenland | auteur Redactie

ROERMOND - De jonge vrouw, die door de politie zeven maanden geleden in een woning aan de Faunasingel in Roermond werd aangetroffen, is overleden als gevolg van een noodlottig ongeval. Dit is gebleken na een uitgebreid tactisch en forensisch onderzoek, meldt de politie vrijdag.

In de ochtend van maandag 11 oktober 2021 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in een woning, maar ter plaatse bleek het slachtoffer al te zijn overleden.

Vervolgens werd er een rechercheonderzoek opgestart. Het onderzoeksteam hield met alle scenario’s rekening. Bij de start van het onderzoek waren er een hoop vragen en onduidelijkheden, die onderzocht moesten worden. Afgelopen maanden is een tijdlijn gemaakt, buurtonderzoek ingesteld en zijn diverse getuigenverklaringen opgenomen en verder uitgezocht.

Gedurende het onderzoek kwam een aantal vraagstukken naar voren, die het onderzoeksteam graag beantwoord wilde zien. Daarvoor was de expertise van wetenschappers van het NFI(Nederlands Forensisch Instituut) nodig. Die antwoorden namen enige tijd in beslag, maar zijn inmiddels binnen.

Het rechercheonderzoek was gericht op waarheidsvinding en is nu afgerond. De vragen en onduidelijkheden zijn afdoende beantwoord. Samen met de bevindingen van het NFI is naar voren gekomen dat er geen sprake is van een misdrijf maar van een noodlottig ongeval.

De nabestaanden van het slachtoffer zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de uitkomsten van het onderzoek. Daarmee wordt het onderzoek nu gesloten en het dossier opgelegd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden