Clicky

 
Transport Online - Nieuwe IVECO S-WAY voor chauffeur bij P. van der Nat Transport na 40-jarig dienstverband

Nieuwe IVECO S-WAY voor chauffeur bij P. van der Nat Transport na 40-jarig dienstverband

Nieuwe IVECO S-WAY voor chauffeur bij P. van der Nat Transport na 40-jarig dienstverband
13-05-2022 10:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GIESSEN - Recent heeft transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen (NB) een nieuwe IVECO S-WAY trekker in gebruik genomen. Deze nieuwe trekker is voorzien van 460pk Cursor 11 dieselmotor met voorloopas en zal worden ingezet voor distributiewerkzaamheden. IVECO Schouten vestiging Almkerk leverde deze prachtige trekker af.

De nieuwe IVECO S-WAY die is afgeleverd aan P. van der Nat betreft een 6x2 uitvoering met 460pk en 2150Nm sterke Cursor 11 dieselmotor, met automatische 12-traps versnellingsbak. De S-WAY met ruime AS slaapcabine is voorzien van onder andere standkachel, Hi-comfort stoel, automatische klimaatregeling, grote koelkast en veel opbergvakken.

De chauffeur die met deze nieuwe 6x2 trekker gaat rijden, werkt binnenkort 40 jaar voor P. van der Nat. Tijdens die 40 jaar bij P. van der Nat heeft hij altijd naar volle tevredenheid met verschillende (nieuwe) IVECO’s gereden.

Dat er nu een nieuwe IVECO S-WAY voor hem klaar staat mag dan ook geen grote verrassing zijn! Na aflevering zal de chauffeur nog een IVECO Driver Academy training volgen om de S-WAY volledig te leren kennen en daarmee ook brandstof- en onderhoudskosten te verlagen. Deze aflevertraining telt tevens mee voor de verplichte nascholing voor de code 95.

P. van der Nat is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Ze hebben zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

Als transporteur en logistieke dienstverlener gaat P. van der Nat graag op een laagdrempelige manier en in goed overleg met de klant te werk. Op die manier worden de meest effectieve en efficiënte logistieke diensten gerealiseerd. Daarnaast zoekt het transportbedrijf uit Giessen voortdurend naar de meest duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van hun klanten.

Foto's

  • Voets Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport
  • Aarts Transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions