Clicky

 
Transport Online - Man zwaargewond na steekincident in Eindhoven

Man zwaargewond na steekincident in Eindhoven

Man zwaargewond na steekincident in Eindhoven
12-05-2022 11:21 | Misdaad | auteur Redactie

EINDHOVEN - Een 61-jarige man is vannacht zwaargewond bij een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Zijn 63-jarige echtgenote, en medebewoner, is als verdachte aangehouden. De politie doet onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

De meldkamer ontving rond 04.30 een melding van een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Er speelde zich een ruzie af die kennelijk uit de hand liep en tot een steekincident leidde. Daarbij zou de melder in zijn buik gestoken zijn, meldt de politie.

In de woning troffen zij de 61-jarige bewoner aan die inderdaad een steekwond aan zijn buik had opgelopen. Hij was nog wel aanspreekbaar. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. Hij verkeert buiten levensgevaar. In de woning bevonden zich ook de echtgenote en een ander familielid.

De 63-jarige echtgenote is aangehouden als verdachte omdat zij mogelijk verantwoordelijk is voor het steken. Zij wordt vandaag verhoord over haar rol en aandeel in deze zaak.

De aanleiding en omstandigheden van het steekincident zijn nog niet geheel duidelijk. Op basis van de eerste onderzoeksbevindingen vermoeden wij dat een relationeel conflict tussen zowel de verdachte als het slachtoffer en het eerder genoemde familielid vooraf ging aan het steekincident, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden