Clicky

 
Transport Online - Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

Palletcentrale Groep neemt Pallethandel De Weel over

MOERDIJK - De Palletcentrale Groep heeft Pallethandel de Weel uit Waarland overgenomen. Pallethandel de Weel is al vele jaren zelfstandig actief met het in- en verkopen van gebruikte pallets. De Palletcentrale Groep is marktleider op het gebied van de in- en verkoop van gebruikte pallets. Het brengt de activiteiten van Pallethandel de Weel onder bij de vestiging Palletcentrale Noord Holland, dat gevestigd is langs de A7 op bedrijvenpark Agriport in Middenmeer.

Met deze overname breidt de Palletcentrale Groep haar leidende marktpositie in de regio Noord Holland nog verder uit. “De overname verstevigt het in- en verkoopnetwerk van de Palletcentrale Groep. Hiermee kunnen wij nog meer klanten hun pallettoelevering garanderen. Bestaande klanten van de Weel kunnen profiteren van de service en kwaliteit van de Palletcentrale. Een win-win situatie", zo vertelt Frank Bennemeer, commercieel directeur van de Palletcentrale Groep.

De Palletcentrale Groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf heeft verder vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent en Rotterdam. De Palletcentrale Groep verkoopt per jaar meer dan 6 miljoen gebruikte en nieuwe pallets in de Benelux.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden