Clicky


 


RTL4 op zoek naar 'Masters of Domino 2022' in nieuwe zaterdagavondshow

RTL4 op zoek naar 'Masters of Domino 2022' in nieuwe zaterdagavondshow
06-05-2022 12:08 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - Op zaterdag 28 mei barst bij RTL 4 de strijd los om de titel Masters of Domino 2022. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai en de wereldberoemde, Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging aan om de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de iconische, rechthoekige steentjes. ‘Domino Challenge’ is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende - maar uiteraard wankelende - creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te laten gaan?

Queen of Domino

Sinds ze op haar negende haar eerste dominoset kreeg, is Lily Hevesh uitgegroeid tot dé wereldberoemde Queen of Domino. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd, waar kijkers wekelijks genieten van haar uit het hoofd gebouwde, ingewikkelde opstellingen. Er is een documentaire over haar gemaakt, ze is een graag geziene gast in Amerikaanse talkshows en heeft haar eigen dominolijn. In haar taak als jury van ‘Domino Challenge’ zal ze de bouwteams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing.

De bouwteams worden later bekendgemaakt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions