Clicky

 
Transport Online - Werkzaamheden aan Beneluxtunnel, tunnelbuis afgesloten voor (vracht)verkeer

Werkzaamheden aan Beneluxtunnel, tunnelbuis afgesloten voor (vracht)verkeer

Werkzaamheden aan Beneluxtunnel, tunnelbuis afgesloten voor (vracht)verkeer

DEN HAAG - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 13 mei 21.00 uur tot en met maandag 16 mei 2022 05.00 uur werkzaamheden uit in de Beneluxtunnel op de snelweg A4 richting Bergen op Zoom. Tijdens de werkzaamheden is de linker tunnelbuis afgesloten. Houd rekening met een extra reistijd tot 30 minuten.

Afsluitingen

Tijdens de weekendafsluiting is de linker tunnelbuis (B) van de Beneluxtunnel op de snelweg A4 richting Bergen op Zoom voor alle verkeer afgesloten.

Het kan altijd voorkomen dat de werkzaamheden door slecht weer niet door kunnen gaan. In dit geval is het weekend erop als reserveweekend gepland van vrijdag 20 mei 21.00 tot maandag 23 mei 05.00 uur.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is de rechter tunnelbuis (A) richting Bergen op Zoom en afrit Vlaardingen-Oost wel geopend. Het verkeer kan gebruikmaken van de rechter tunnelbuis.

Werkzaamheden

Boven de in- en uitrit van de tunnel bevinden zich stempelbuizen (dwarssteunen) die zijn voorzien van hittewerende bekleding. Deze bekleding is op het einde van haar levensduur en moet worden vervangen. Ter voorbereiding op bovengenoemde werkzaamheden, vinden er in het weekend van 13 tot 16 mei voorbereidingswerkzaamheden plaats.

Na de werkzaamheden

Vanaf maandag 16 mei 05.00 uur kan autoverkeer weer door beide buizen van de Beneluxtunnel richting Bergen op Zoom rijden.

Let op: voor vrachtverkeer is het ook na de werkzaamheden niet toegestaan om door de linker tunnelbuis van de Beneluxtunnel te rijden. Vrachtverkeer kan gebruikmaken van de rechter tunnelbuis. Dit duurt tot en met 20 januari 2023.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,430
Diesel2,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden