Clicky


 


Bluestournee Johan Derksen toch helemaal geannuleerd

Bluestournee Johan Derksen toch helemaal geannuleerd
04-05-2022 13:57 | Showbizz | auteur ANP

DELFT - De bluestournee van Johan Derksen is toch helemaal afgeblazen. Agentschap AT Next besloot vorige week de samenwerking met 'spreekstalmeester' Derksen te beëindigen, maar de voorstellingen wel zonder hem door te laten gaan. In "samenspraak met de band" is de tournee van The Sound of The Blues & Americana nu alsnog geannuleerd. AT Next wil verder geen uitspraken doen over het besluit.

Het agentschap liet de toekomst van de samenwerking afhangen van de excuses die Derksen vorige week in praatprogramma Vandaag Inside zou aanbieden voor zijn controversiële kaarsenverhaal. Toen die afgelopen donderdag uitbleven, besloot AT Next niet met hem door te gaan.

Derksen kwam vorige week onder vuur te liggen nadat hij dinsdag in VI had verteld dat hij in de jaren 70 een bewusteloze vrouw met een kaars zou hebben gepenetreerd. Later nuanceerde hij dat verhaal en stelde Derksen dat er toch geen penetratie had plaatsgevonden. Van Talpa moest hij naar eigen zeggen in het SBS6-programma zijn excuses aanbieden, maar in plaats daarvan kondigde hij aan te stoppen met de talkshow. Ook Wilfred Genee en René van der Gijp stapten op.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions