Clicky

 
Transport Online - Beste Zangers Live schrapt Glennis Grace uit line-up

Beste Zangers Live schrapt Glennis Grace uit line-up

Beste Zangers Live schrapt Glennis Grace uit line-up
02-05-2022 19:32 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Glennis Grace doet niet langer mee aan het evenement Beste Zangers Live, maakte de organisatie maandag bekend via Facebook. "Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up."

De mededeling lijkt te slaan op het incident waarbij Grace half februari betrokken raakte. De zangeres werd toen aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verscheidene medewerkers hebben mishandeld.

"We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen", luidt het bericht. "Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen."

Glennis Grace "betreurt" de keuze van Beste Zangers Live. Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres "erg pijnlijk", laat het management van de zangeres aan RTL Boulevard weten.

De zangeres heeft vorige maand via Instagram haar "oprechte excuses" aangeboden voor het geweldsincident, waarbij zij begin februari betrokken raakte in een supermarkt in Amsterdam. Grace handelde naar eigen zeggen uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Foto's

  • J.Roeland
    COOP


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,961
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions