Clicky

 
Transport Online - TIP Trailer Services neemt JS Laadtechniek over

TIP Trailer Services neemt JS Laadtechniek over

TIP Trailer Services neemt JS Laadtechniek over
02-05-2022 16:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

MAASDIJK - TIP Trailer Services, een van de toonaangevende leveranciers van trailerleasing, -verhuur, -onderhoud en -reparatie in heel Europa en Canada, heeft de overeenkomst getekend voor de overname van de activiteiten van JS Laadtechniek. De specialist en leider in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland verkoopt daarmee de vestigingen in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop, Barendrecht en Veghel.

John en Suzan van der Spek, grondleggers en naamgevers van JS Laadtechniek, zijn verheugd de toekomst van de organisatie te kunnen onderbrengen bij het portfoliobedrijf van I Squared Capital. Bij JS Laadtechniek werken 29 mensen en op laadklepgebied is nauwelijks een vraag voor hen te gek.

Eigenlijk verandert er niet veel

Een toekomstbestendige partner voor zowel onze medewerkers als klanten stond bovenaan bij de zoektocht naar bedrijfsopvolging. "Dat is hoe wij zijn, we willen het goed regelen. We hebben het vertrouwen dat TIP hierop de antwoorden kan geven en dat voor velen niets meer verandert dan de naam", aldus John van der Spek. De overname is naar verwachting mei 2022 afgerond. Van der Spek zal nog geruime tijd aan het bedrijf verbonden blijven om de integratie te ondersteunen.

Uitvliegen

Echtgenote Suzan vervolgt: "We hebben drie fantastische kinderen gekregen, zien opgroeien en zich klaar zien maken om uit te vliegen. Het is nu ook tijd om ons klaar te maken zelf bij de zaak uit te vliegen. Dat doen we zorgvuldig en met de betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast zijn we blij dat we gezond en gelukkig kunnen toeleven naar een toekomst waarin we ons op sociaal gebied voor vele goede doelen kunnen blijven inzetten."

TIP is een van de leidende leveranciers op het gebied van materieel, gespecialiseerd in leasing, verhuur, onderhoud en reparatie van trailers en andere diensten met toegevoegde waarde voor transport en logistiek in heel Europa en Canada. TIP bedient klanten vanuit meer dan 120 locaties verspreid over 18 landen in Europa en Canada.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden