Clicky

 
Transport Online - Özcan Akyol wordt bedreigd en verhuist studio naar Hilversum

Özcan Akyol wordt bedreigd en verhuist studio naar Hilversum

Özcan Akyol wordt bedreigd en verhuist studio naar Hilversum
01-05-2022 15:28 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Programmamaker Özcan Akyol wordt bedreigd. Daarom heeft hij op last van de politie de opnames van zijn radioprogramma Onze Man in Deventer zaterdagnacht naar Hilversum verplaatst. Normaliter neemt hij het programma in zijn woonplaats Deventer op.

Aan het begin van zijn programma vertelt de 38-jarige programmamaker dat de "ernstige bedreigingen" gericht zijn aan hem, zijn gezin en de mensen met wie hij samenwerkt. Daarom leek het hem "verstandiger" de opname in Hilversum te maken.

Aan de NOS vertelt Akyol dat de bedreigingen zijn binnengekomen bij het AD, waar hij een column heeft. "Zij waren geschrokken en stapten naar de politie", zegt de programmamaker. Akyol heeft meerdere malen met bedreigingen te maken gehad. Twee jaar geleden kreeg een man een taakstraf opgelegd nadat hij Akyol via Twitter met de dood had bedreigd.

Een woordvoerder van de politie bevestigt aan het ANP dat er een aangifte ligt. De politie neemt de melding serieus en stelt een onderzoek in. Vanwege het onderzoek wordt terughoudend omgegaan met het verspreiden van informatie over de zaak.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden