Clicky

 
Transport Online - EasyJet is niet van plan vluchten te cancelen om drukte Schiphol

EasyJet is niet van plan vluchten te cancelen om drukte Schiphol

EasyJet is niet van plan vluchten te cancelen om drukte Schiphol
30-04-2022 23:12 | Algemeen | auteur ANP

SCHIPHOL - EasyJet is niet van plan zijn vluchtschema op de luchthaven Schiphol te wijzigen, liet een woordvoerder van de budgetluchtvaartmaatschappij zaterdagavond weten. Schiphol schat in dat het zondag nog drukker wordt dan zaterdag en vroeg daarom aan luchtvaartmaatschappijen de passagiersstroom terug te dringen, om zo de werkdruk bij het personeel te verlichten.

"Hoewel we niet van plan zijn vooraf al vluchten te cancelen, zijn we wel met Schiphol in gesprek over andere oplossingen", aldus een woordvoerder van easyJet. Het is niet bekend om wat voor mogelijke oplossingen het dan gaat.

EasyJet vraagt aan reizigers in ieder geval ruim op tijd op de luchthaven te arriveren en de zogeheten Flight Tracker op de website van de luchtvaartmaatschappij goed in te gaten te houden. Vrijdag liet easyJet weten de komende week elke dag ongeveer 28 vluchten per dag te hebben vanaf Schiphol.

Voor zaterdag kwam Schiphol met het verzoek het aantal passagiers met 3500 naar beneden te brengen, zondag streeft de luchthaven naar 5800 passagiers minder. Zaterdag stonden opnieuw erg lange rijen bij de incheckbalies, soms moesten mensen wel twee uur wachten om door de security te komen.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden