Clicky

 
Transport Online - Özcan Akyol vindt Vandaag Inside onmisbaar op Nederlandse tv

Özcan Akyol vindt Vandaag Inside onmisbaar op Nederlandse tv

Özcan Akyol vindt Vandaag Inside onmisbaar op Nederlandse tv
29-04-2022 23:22 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Özcan Akyol vindt het "heel treurig" dat Vandaag Inside waarschijnlijk van de buis verdwijnt. De presentator, die de afgelopen maanden regelmatig aanschoof als tafelheer in het SBS6-programma, stelde vrijdag in Jinek op RTL 4 dat het programma onmisbaar is voor de Nederlandse televisie.

"Dit programma had moeten blijven bestaan", aldus Akyol, die aanstipte dat Vandaag Inside een bepaalde doelgroep aansprak die al jaren geen spreekbuis op tv had. "Zij zijn de enigen die een talkshow invullen op een bepaalde manier en anderen doen dat niet. Er is veel behoefte aan die manier, er kijken zo'n 700.000 tot 900.000 mensen naar. De doelgroep heeft daar behoefte aan, wat je er ook van vindt."

Vandaag Inside scoorde volgens Akyol onder meer omdat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp altijd hun "ongezouten mening" konden geven. "Geen vooraf gescripte gesprekken en vaak over de lijn met alle gevolgen van dien. Maar toch ook herkenbaarheid onder de bevolking."

Markt

Akyol merkt het zelf als hij over de markt loopt. Hij wordt sinds hij in Vandaag Inside verscheen door andere mensen aangesproken dan voorheen. "Dat heeft met de sociale klasse te maken die zich bediend voelt door deze mannen."

Vrijdagmiddag werd duidelijk dat Derksen naar aanleiding van de commotie rondom het veelbesproken kaarsincident stopt met zijn werkzaamheden voor Vandaag Inside. Ook Wilfred Genee en René van der Gijp zijn opgestapt. Het voortbestaan van het programma is daardoor onzeker.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,430
Diesel2,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden