Clicky

 
Transport Online - V&R Truckwash op industrieterrein Loven in Tilburg wisselt na 18 jaar van eigenaar

V&R Truckwash op industrieterrein Loven in Tilburg wisselt na 18 jaar van eigenaar

V&R Truckwash op industrieterrein Loven in Tilburg wisselt na 18 jaar van eigenaar

TILBURG - Dennis van Veggel, eigenaar van V&R Truckwash draagt op 1 mei 2022 het stokje over aan George Verhoof. Met de verkoop van V&R komt er voor van Veggel een einde aan maar liefst 18 jaar ondernemerschap in de Siriusstraat op industrieterrein Loven in Tilburg.

Dennis van Veggel startte in 1994 als ondernemer en verhuisde in 2004 met zijn bedrijf van Moergestel naar de Siriusstraat in Tilburg. Voor van Veggel was Verhoof, momenteel ook eigenaar van Truckwash A58, een logische nieuwe eigenaar. Verhoof vertelt: "In 2001 ben ik bij V&R in dienst getreden als Truckwash medewerker, als snel ontstond voor mij de kans om een deel van de mobiele truckwash diensten van V&R over te nemen. Enkele jaren later kreeg ik de mogelijkheid om Truckwash A58 te gaan exploiteren en nu met de overname van V&R Truckwash op industrieterrein Loven, is de cirkel helemaal rond. Het is mijn doel om ook hier een groot succes van te maken."

Van Veggel richt zich nu volledig op de scale-up die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd naast zijn truck wash, genaamd TRAVIS Road Services. Deze onderneming heeft hij de afgelopen jaren laten uitgroeien tot het grootste boekingsplatform voor truckservices in Europa. Met ruim 1300 service partners in 17 landen in Europa, 8 fuel card partnerships en ruim 250.000 geregistreerde voertuigen is TRAVIS op weg om de nieuwe standaard te worden voor het managen van road services in heel Europa.

Van Veggel kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst en vertelt: "Voor mij is het moment gekomen V&R over te dragen en ik heb er alle vertrouwen in dat George de zaken op een succesvolle manier voortzet. Hij kent de markt en is inmiddels een ervaren ondernemer, V&R is een mooie uitbreiding op zijn bestaande ondernemingen. TRAVIS is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend platform voor truck services en daar kan ik nu mijn volledige aandacht op richten."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden