Clicky

 
Transport Online - 16-jarige verdacht aangehouden voor neersteken vrouw (21) in Vlaardingen

16-jarige verdacht aangehouden voor neersteken vrouw (21) in Vlaardingen

16-jarige verdacht aangehouden voor neersteken vrouw (21) in Vlaardingen
28-04-2022 11:45 | Binnenland | auteur Redactie

VLAARDINGEN - In het onderzoek naar het steekincident van zaterdag 16 april aan de Kortedijk waarbij een 21-jarige vrouw in haar rug werd gestoken, is een 16-jarige jongen uit Vlaardingen aangehouden, meldt de politie donderdag.

Vanwege de impact van het incident deed een groot team van rechercheurs onderzoek en werden al snel beelden van de verdachte getoond in opsporingsprogramma’s.

Het 21-jarige slachtoffer was die zaterdagavond laat onderweg naar haar vriend na een hockeyfeest. Op weg naar het centrum van de stad werd ze om 23:45 uur uit het niets belaagd door een man die haar eerst voorbij fietste, omkeerde en haar vervolgens in haar rug stak. Ze dacht eerst dat ze een klap kreeg. Toen bleek dat het ging om een steekwond, is ze direct naar een ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het gelukkig goed met haar.

Door de hevigheid van het incident en de grote impact die het heeft op de omgeving, besloot Het Openbaar Ministerie al enkele dagen na het incident beelden vrij te geven. Onder andere de getoonde beelden leidden naar de 16-jarige verdachte. Hij zit vast en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Mede omdat hij minderjarig is, zijn politie en Openbaar Ministerie terughoudend met verdere berichtgeving.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden