Clicky


 


Segro verhuurt unit in Segro Logistics Centre aan Loyal Cargo Services

Segro verhuurt unit in Segro Logistics Centre aan Loyal Cargo Services
26-04-2022 14:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft een unit in het SEGRO Logistics Centre Rijnlanderweg verhuurd aan Loyal Cargo Services B.V. Het Logistics Centre, dat zich vlak naast de Zwanenburgbaan van Schiphol bevindt, heeft in totaal twaalf
units en heeft sinds 1 maart een nieuwe huurder. Loyal Cargo Services B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor een van de moderne units die zich naast SEGRO Park Amsterdam Airport bevinden.

Loyal Cargo Services B.V. heeft een meerjarig contract afgesloten voor Unit J van ca. 1.386 m². Logistieke dienstverlener Loyal Cargo Services B.V. biedt complete logistieke oplossingen aan hun klanten. Het huurcontract is per 1 maart 2022 ingegaan. Loyal Cargo Services B.V. is al een jaar bekend als onderhuurder van de voorgaande huurder die unit J, K en LM heeft terug geleverd.

SEGRO Park Amsterdam Airport biedt een flexibele locatie met logistieke units van 1.000 m² tot 20.000 m², die kunnen worden verhuurd als afzonderlijke units of gecombineerd tot grotere units. Met het voordeel van de nabijheid van Amsterdam en Schiphol Airport en de voordelen van een goede connectiviteit met de rest van Europa is dit een perfecte locatie voor e-commerce, groothandel of kleine logistieke bedrijven.

Het SEGRO Park Amsterdam Airport is gelegen naast Schiphol, waar 1,6 miljoen ton vracht in verbinding staat met 322 bestemmingen. Het park is gemakkelijk bereikbaar over de weg door de uitstekende verbindingen met de A4, welke leidt naar het centrum van Amsterdam, de steden Den Haag en Rotterdam maar ook met de verlengde A5 richting de haven van Amsterdam. De nieuwe N201 biedt toegang tot Schiphol in minder dan 10 minuten, waardoor dit de best bereikbare zakelijke locatie in de regio van Amsterdam en Schiphol is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats