Clicky

 
Transport Online - Zeven weekenden verkeershinder knooppunt Eemnes door groot onderhoud

Zeven weekenden verkeershinder knooppunt Eemnes door groot onderhoud

Zeven weekenden verkeershinder knooppunt Eemnes door groot onderhoud

EEMNES - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 29 april 21.00 tot maandag 2 mei 2022 05.00 uur verschillende onderhoudswerkzaamheden uit aan de parallelbaan van de snelweg A1 Amersfoort richting Amsterdam ter hoogte van knooppunt Eemnes.

Tijdens de werkzaamheden zijn verschillende op- en afritten en verbindingswegen afgesloten. Er is geen stremming voor het doorgaande verkeer op de snelweg A1 Amersfoort naar Amsterdam. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Vanaf1 april tot 20 juni 2022 voert Rijkswaterstaat in zeven weekenden groot onderhoud uit aan knooppunt Eemnes met diverse afsluitingen tot gevolg. Ieder weekend wordt aan een ander gedeelte van het knooppunt gewerkt.

Afsluitingen en omleidingsroutes

Vrijdag 29 april 21.00 uur tot maandag 2 mei 05.00 uur

  • Op- en afrit Soest (10) A1 richting Amsterdam afgesloten: Verkeer vanuit Amersfoort wordt omgeleid via op- en afrit Laren (9) en via de A1 richting Soest (10).
  • Verkeer vanuit Soest richting Amsterdam wordt omgeleid via de A1, op- en afrit Baarn/Eembrugge (11).
  • Verbindingsweg vanuit Amersfoort (A1) richting Utrecht (snelweg A27) afgesloten: Verkeer vanuit Amersfoort wordt omgeleid via op- en afrit Laren (9) en A1. Vanuit Amersfoort is Utrecht ook bereikbaar via snelweg A28 knooppunt Hoevelaken.
  • Verbindingsweg vanuit Amersfoort (A1) richting Almere (A27) afgesloten: Verkeer vanuit Amersfoort wordt omgeleid via de A1, op- en afrit Laren (9) en A1 naar A27. Vanuit Amersfoort is Almere ook bereikbaar via (A28) knooppunt Hoevelaken/N301/ N305.
  • Verbindingsweg vanuit Almere (A27) richting Amsterdam (A1) afgesloten: Verkeer vanuit Almere wordt omgeleid via de A1, op- en afrit Baarn/Eembrugge (11). Vanuit Almere is Amsterdam is ook bereikbaar via de snelweg A6.

Omvangrijke klus

Het groot onderhoud aan knooppunt Eemnes is een omvangrijke klus. In zeven weekenden wordt onder andere 8,3 km nieuw asfalt aangebracht en wordene 24 voegovergangen van twaalf viaducten, circa 30 detectielussen en 9 km vangrails verangen. De afsluitingen worden ook gebruikt voor het uitvoeren van reguliere onderhoudswerkzaamheden zoals maaiwerkzaamheden, reinigen goten en herstellen asfaltschades.

Overleg met de regio

De werkzaamheden zijn gepland in overleg met de regio. Hierbij is rekening gehouden met evenementen in de regio. Ook is gekeken naar overige werkzaamheden aan de weg in de omgeving om te zorgen dat er voldoende alternatieven zijn voor het verkeer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden