Clicky

 
Transport Online - Matthijs van Doorn benoemd tot directeur Commercie Havenbedrijf Rotterdam

Matthijs van Doorn benoemd tot directeur Commercie Havenbedrijf Rotterdam

Matthijs van Doorn benoemd tot directeur Commercie Havenbedrijf Rotterdam
25-04-2022 09:57 | Haven Nieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Per 1 maart 2022 is Matthijs van Doorn Emile Hoogsteden opgevolgd als directeur Commercie. Van Doorn is de afgelopen zeven jaar als manager Logistiek verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van het achterland netwerk. Daarnaast was hij de afgelopen twee jaar betrokken bij het opstellen van de digitale strategie en verantwoordelijk voor de digitale portfolio van Havenbedrijf Rotterdam.

Matthijs van Doorn heeft ruime ervaring in de logistiek en was voor zijn overstap naar Havenbedrijf Rotterdam werkzaam in verschillende commerciële functies bij TNT. Naast zijn kennis van de logistieke sector, heeft hij veel ervaring met complexe projecten op het vlak van digitalisering, sales en supply chain optimalisatie. 

Allard Castelein, president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam N.V.: "Matthijs brengt ruime ervaring mee en beschikt over een groot netwerk in het Nederlandse en Europese achterland. We hebben er vertrouwen in dat we met de benoeming van Matthijs onze commerciële ambities waar kunnen maken. We wensen Matthijs veel succes en plezier toe in deze nieuwe rol."

Matthijs van Doorn: "De uitdagingen waarvoor onze klanten zich gesteld zien staan in het huidige tijdperk van disrupties, digitalisering en energietransitie zijn groot en complex. Ik ben vereerd om in mijn nieuwe rol een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van de bedrijvigheid in de haven en de ladingstromen via de haven van Rotterdam."

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden