Clicky

 
Transport Online - FST Group neemt Kool Transport over

FST Group neemt Kool Transport over

FST Group neemt Kool Transport over

AMERSFOORT/VIANEN - Op 15 april 2022 is door de directeur-eigenaar van Kool Transport BV, Marcel Kool, het eigendom van zijn bedrijf overgegaan op FST Group BV. Reden voor deze stap noemt de heer Kool zijn leeftijd, gezondheid en het gebrek aan opvolging. Maar er komt geen eind aan het bestaan van het 110- jarige bedrijf Kool Transport BV.

Voor FST Group is Kool Transport BV een uitbreiding van de waaier aan logistieke diensten waardoor aan klanten ‘meer soorten logistieke diensten onder één dak’ kunnen worden aangeboden. Of, zoals Marcel het verwoord: “De vele klanten die wij als Kool Transport bedienen vragen steeds vaker om meer soorten diensten. Dat, in combinatie met de noodzaak voor een goede opvolging, vonden we in FST Group als perfecte partner om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en tegelijk onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”.

De expertise en ervaring van Kool Transport is voor FST Group zeer waardevol. Algemeen directeur van FST Group BV, Gert Bras: “De enorme ervaring, de naam en faam van het bedrijf Kool Transport, de uitstekende werknemers en het goed functionerende wagenpark zijn allemaal schoonheden op zich. ‘Never change a winning team but be part of the same team’. Of, in gewoon Nederlands, de expertise en kwaliteit van Kool Transport zijn onnavolgbaar. Wij willen die expertise graag voortzetten en uitbouwen.”

Onderdeel van de afspraken is dan ook dat het bedrijf Kool Transport BV zoals dat nu opereert in stand blijft zoals het is. Aan de achterkant van het bedrijf zullen processen wellicht efficiënter worden maar dat is alleen maar in het voordeel van klanten en andere stake-holders. Verder zal er weinig tot niets veranderen. De kwaliteit zal op hetzelfde hoge niveau blijven, de uitstekende werknemers zullen hun kennis en expertise blijven inzetten voor de klanten en ook Marcel Kool blijft de komende jaren verbonden aan het bedrijf.

Al geeft hij zelf toe: “Ach, nu ontstaat er eindelijk wat meer vrije tijd voor mezelf”. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden