Clicky

 
Transport Online - 16-jarige jongen aangehouden na aantreffen vuurwapen

16-jarige jongen aangehouden na aantreffen vuurwapen

16-jarige jongen aangehouden na aantreffen vuurwapen
21-04-2022 10:15 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie heeft een 16-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel aangehouden na het aantreffen van een vuurwapen. Hierbij hebben agenten ook een waarschuwingsschot gelost. 

Omstreeks acht uur in de avond zagen agenten twee jongens op een scooter rijden op de Linker Rottekade. Omdat de scooterrijders er erg jong uitzagen, wilden de agenten hun rijbewijs controleren. Hierop sloegen de verdachten op de vlucht. Daarbij gooiden zij nabij de Hendrik Keizerstraat een voorwerp weg. Dit bleek later een vuurwapen te zijn die in beslag genomen is.

Na een achtervolging waarbij de verdachten uiteindelijk te voet verder vluchtten, hebben agenten een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) op de Rubroekstraat uitgevoerd bij de verdachten. Hierbij is ook een waarschuwingsschot gelost omdat de verdachten opnieuw op de vlucht sloegen. Na opnieuw een achtervolging met een BTGV op de Crooswijksestraat wordt één van de verdachten aangehouden.

De andere verdachte is op de hoek van de Crooswijksestraat op de vlucht geslagen. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een tweede verdachte die op de vlucht is geslagen.. De verdachte had eerst een helm op, maar heeft deze later afgedaan en weggegooid, meldt de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden