Clicky

 
Transport Online - Man aangehouden in cold case Mike Duif

Man aangehouden in cold case Mike Duif

Man aangehouden in cold case Mike Duif
20-04-2022 10:30 | Binnenland | auteur Redactie

AMERSFOORT - De politie heeft dinsdag een 54-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 26-jarige Mike Duif in 1996. Deze verdachte kwam 26 jaar geleden ook al in beeld bij de politie, maar is toen niet vervolgd vanwege gebrek aan bewijs. De politie komt nu opnieuw bij de Amersfoorter uit door informatie van een nieuwe getuige.

Mike gaat in de nacht van 22 op 23 februari 1996 met vrienden op stap, onder andere in Hilversum. Voordat hij in de ochtend naar huis gaat, brengt hij zijn vrienden thuis en gaat hij naar het Zandpad in Utrecht. Vrijdag 23 februari heeft een huisgenoot Mike ‘s ochtends nog in bed zien liggen. Maar ’s avonds treft hij Mike levenloos aan in hun woning aan de Ariaweg in Amersfoort. Hij is doodgeschoten.

Ook na de recente aanhouding gaat het onderzoek in deze cold case verder. De recherche komt daarom graag in contact met mensen die meer weten over de dood van Mike. Vanwege het lopende onderzoek kan de politie op dit moment niet meer informatie delen. In de zaak is 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats