Clicky


Gewonde bij verkeersongeval op A65, bestuurder aangehouden

Gewonde bij verkeersongeval op A65, bestuurder aangehouden
20-04-2022 10:24 | Ongevallen | auteur Redactie

TILBURG - Een 19-jarige vrouw uit Berkel-Enschot is dinsdagavond gewond geraakt na een verkeersongeval op de A65. Een 26-jarige bestuurder uit Tilburg is aangehouden.

De Tilburger botste rond 22.35 uur op de A65 op de auto van het slachtoffer. De auto met het slachtoffer is in tegengestelde richting tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

De auto van de verdacht sloeg na de aanrijding over de kop en is tegen de vangrail terecht gekomen. De bestuurder vluchtte te voet weg maar kon op de Eindhovenseweg  in Berkel-Enschot door een  motoragent aangehouden worden. Uit een ademanalyse test bleek dat hij teveel had gedronken.

De auto van de verdachte verloor bij de aanrijding een autoband, die vervolgens op de andere rijbaan (tegenovergestelde rijrichting) terecht kwam en daar een vrachtwagen raakte. Deze vrachtwagen is daardoor tegen een auto gereden. Hierbij raakte niemand gewond en beleef het bij materiele schade. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.