Clicky

 GLP verwerft ruim 38.400 vierkante meter groot warehouse faciliteit in Venlo

GLP verwerft ruim 38.400 vierkante meter groot warehouse faciliteit in Venlo
19-04-2022 11:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - GLP, een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa, kondigt vandaag aan dat het een 38.408 M2 warehouse faciliteit in Venlo heeft verworven van Next Level Real Estate. Het object, gelegen aan Trade Port South (Witveldweg) in Venlo, is nieuw gebouwd en volledig verhuurd. Het pand zal worden opgeleverd in het tweede kwartaal van 2022.

Venlo is gelegen op een toplocatie in Nederland met een uitstekende bereikbaarheid via spoor, weg en water. De locatie is ontsloten via de snelwegen A73 (Nijmegen - Maastricht) en A67 (Venlo - Eindhoven), die directe toegang bieden tot de Duitse grens in het oosten en de Belgische grens in het westen. Venlo heeft ook een containerterminal voor binnenvaartschepen die het park verbindt met Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.

Het object zal op basis van een langetermijncontract worden verhuurd aan een vooraanstaand wereldwijd third-party logistiek bedrijf en heeft de optie om te worden opgesplitst in twee units, wat in de toekomst oplossingen biedt voor multi-tenant mogelijkheden. Het gebouw is ontwikkeld volgens de meest ambitieuze marktspecificaties, heeft een BREEAM Very Good rating en is voorbereid op de plaatsing van zonnepanelen.

Philippe Hendriks, Country Director Nederland & België bij GLP: "Deze recente acquisitie is de volgende belangrijke stap in het plan van GLP om haar aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden. We zijn verheugd dat we weer een hoogwaardig pand hebben verworven op een toplocatie, dat al wordt gehuurd door een vooraanstaande klant en met een aanzienlijk potentieel voor toekomstige activiteiten. Nederland staat bekend als de toegangspoort tot Europa, en Venlo is een zeer strategische hotspot in het land, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van verbindingen met de belangrijkste Europese economische centra".

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats