Clicky


Roddelpraat gaat berichtgeving John de Mol rectificeren

Roddelpraat gaat berichtgeving John de Mol rectificeren
16-04-2022 20:11 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - Het onlineprogramma Roddelpraat gaat in op de eis van John de Mol om recente berichtgeving over hem te rectificeren. Dat bevestigt Roddelpraatmaker Dennis Schouten zaterdag na berichtgeving hierover van RTL Boulevard.

"Ja, het klopt dat wij gaan rectificeren", zegt Schouten. "Dat heeft te maken met drie dingen. Het eerste is dat wij nu al weten dat procederen tegen een miljardair heel lang gaat duren en veel geld gaat kosten. Het tweede is dat als het tot een kort geding komt, we misschien wel mensen in gevaar brengen. En ten derde hebben we nóg een hoger beroep lopen en we willen ook gewoon een programma maken", zegt Schouten, verwijzend naar een rechtszaak waarin zij met zangeres Famke Louise verwikkeld zijn.

Vrijdag eiste De Mol's advocaat Peter Plasman een rectificatie van het YouTube-programma Roddelpraat. Daarin was gezegd dat zij "bewijs" hebben dat de familie De Mol 5000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Dat is volgens John de Mol niet waar.