Clicky


 


Stage Entertainment onderzoekt mogelijk wangedrag Danny de Munk

Stage Entertainment onderzoekt mogelijk wangedrag Danny de Munk
15-04-2022 23:19 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Stage Entertainment gaat naar aanleiding van geruchten onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door Danny de Munk. In een video van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer wordt de 52-jarige acteur beschuldigd van wangedrag. Het entertainmentbedrijf heeft kennisgenomen van deze beschuldigingen en gaat het onderzoeken, bevestigt een woordvoerder aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. Het management van Danny de Munk was niet direct bereikbaar voor commentaar.

"Deze gebeurtenissen zouden hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny de Munk te zien was in de productie van Ciske de Rat van 2007", aldus een woordvoerder van Stage Entertainment. Coldeweijer vertelt in haar video onder meer dat De Munk onder invloed van drugs met kinderen zou hebben gewerkt in shows van Ciske de Rat. "De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen wij nader onderzoek hiernaar doen", zegt de woordvoerder.

Volgens de woordvoerder kunnen medewerkers die te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag altijd terecht bij vertrouwenspersonen. "Wij zijn daarnaast extra voorzichtig met kinderen die in onze producties spelen. Zij krijgen begeleiding van speciale kinderbegeleiders."

Het entertainmentbedrijf vraagt mogelijke betrokkenen zich te melden bij de daarvoor bedoelde instanties. "Zoals het onafhankelijke meldpunt MORES, eventueel de politie, of ons interne meldpunt. Als Stage Entertainment zullen wij betrokkenen alle mogelijke hulp en ondersteuning hierbij bieden."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions