Clicky

 
Transport Online - 24 nieuwe Volvo's FH 500pk voor Don Trucking

24 nieuwe Volvo's FH 500pk voor Don Trucking

24 nieuwe Volvo's FH 500pk voor Don Trucking

ULFT - Een tijd geleden bestelde Don Trucking 24 nieuwe Volvo’s voor het transport van containers. De bestelling verliep soepel, de vrachtwagens kwamen fabriek klaar bij Volvo-dealer Paashuis binnen en waren na opbouw klaar voor levering.

Klaar voor levering op het moment dat de oorlog in Oekraïne uitbrak. Als Pools-Nederlands bedrijf met een hoog aantal Oekraïense chauffeurs kwam dat hard aan voor Don Trucking. 

Don-Trucking heeft jarenlange ervaring als transportbedrijf en voorziet haar klanten van mankracht en vrachtwagens. Daarbij houden zij rekening met efficiëntie door geavanceerde routeplanning systemen te gebruiken.

Don-Trucking is een Pools bedrijf met Nederlandse roots. Een bedrijf dat blijft groeien, maar in de kern een familiebedrijf is. De waarden innovatief, flexibel, zorgzaam en duurzaamheid hebben zij hoog in het vaandel. Dat blijkt ook wel uit de groene initiatieven die zij ondersteunen, de familietradities en de diversiteit onder de chauffeurs en kantoormedewerkers.

Om de groei van Don Trucking te ondersteunen was het tijd voor nieuwe trucks. 

Don-Trucking biedt een vloot met lage uitstoot die bestaat uit LNG-aangedreven vrachtwagens en dieseltrucks. Deze voldoen stuk voor stuk aan de EURO 6-norm. Daarom heeft Don-Trucking ook bij deze levering voor Volvo Fuel Hero’s gekozen. Deze trucks combineren de nieuwe D13-motor met verbeterde brandstofbesparende functies. Daardoor worden brandstofkosten met maximaal 7 procent verlaagd, zonder dat de rij-eigenschappen verminderen.

Daarnaast koos Don-Trucking voor een Driver-pakket en Long Haul Fuel-pakket met onder meer I-see en I-cruise fleet software voor extra brandstofefficiëntie. De Globetrotter XL-cabine is uitgevoerd door Dekalu in de Don-Trucking huisstijl.

Bij Don-Trucking werken veel buitenlandse chauffeurs, zo ook veel afkomstig uit Oekraïne. Toen de oorlog uitbrak, hebben zo’n 50 Oekraïense vrachtwagenchauffeurs zich bij het Oekraïense leger aangesloten om hun land te verdedigen of familie in veiligheid te brengen. Dat en alle gevolgen van dien was natuurlijk een flinke klap voor Don-Trucking

Don Trucking zal nu gefaseerd de trucks afnemen, tot eind april de volledige 24 trucks afgeleverd zijn. Een paar dagen terug mochten al een klein aantal van de trucks afgeleverd worden aan directeur Don de Jong.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats