Clicky

 
Transport Online - DKV Mobility en Truck Parking Europe verbeteren de veiligheid van chauffeur en lading

DKV Mobility en Truck Parking Europe verbeteren de veiligheid van chauffeur en lading

DKV Mobility en Truck Parking Europe verbeteren de veiligheid van chauffeur en lading
12-04-2022 08:58 | Criminaliteit | auteur Redactie | Esther van der Wal

NOORDWIJKERHOUT - Om de veiligheid van chauffeurs en de vrachtwagenlading te garanderen gaat DKV Mobility een samenwerking aan met het platform Truck Parking Europe, het dochterbedrijf van de LOGPAY-groep. Klanten van DKV Mobility kunnen vanaf nu beveiligde parkeerplaatsen reserveren bij meer dan 70 truckparkeerplaatsen in 18 Europese landen via de website of app van Truck Parking Europe. De parkeerkosten worden vervolgens automatisch afgerekend met de DKV CARD.

Bewaakt veilig truckparkeren

"Voor onze klanten en chauffeurs is het vinden van beveiligde parkeerplaatsen van groot belang", aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Verhicle Services bij DKV Mobility. "We zijn erg enthousiast over het nieuwe partnership en de professionele oplossingen van Truck Parking Europe, waarmee parkeerplaatsen gemakkelijk en efficiënt onderweg vanuit de truck geboekt kunnen worden. Zo dringen we zoekverkeer terug en dragen we bij aan een veiligere werkomgeving voor chauffeurs."

"Door de samenwerking met DKV Mobility wordt zowel de CO2-voetafdruk van klanten verkleint als de ladingdiefstal gereduceerd. Door ladingsdiefstal lijden transportbedrijven jaarlijks miljoenenverliezen", zegt Niels de Zwaan, Head of International Sales en Director Parking bij de LOGPAY-groep.

Deze service is beschikbaar in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Litouwen, Letland, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden