Clicky


Deutsche Bahn gunt Ebusco grote raamovereenkomst voor elektrische bussen

Deutsche Bahn gunt Ebusco grote raamovereenkomst voor elektrische bussen
12-04-2022 08:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

DEURNE - Ebusco heeft een raamovereenkomst toegekend gekregen van Deutsche Bahn. Op basis van deze raamovereenkomst zal Ebusco de belangrijkste leverancier zijn voor Deutsche Bahn van emissievrije bussen voor de periode 2023-2024, met de optie tot verlenging tot 2025 en 2026. Deze raamovereenkomst is een belangrijke stap in het versterken van Ebusco’s positie in de strategisch belangrijke Duitse markt.  

Deutsche Bahn is de grootste openbaarvervoermaatschappij van Duitsland. De raamovereenkomst heeft betrekking op de levering van elektrische Ebusco-bussen, over de periode 2023-2024, met de optie om het contract tweemaal met een jaar te verlengen. De bussen zullen door Deutsche Bahn bij verschillende openbaarvervoersautoriteiten door heel Duitsland worden ingezet.

Als onderdeel van deze overeenkomst is Ebusco een afroepcontract overeengekomen voor ongeveer 260 bussen, die zullen worden afgeroepen als en wanneer Deutsche Bahn de bijbehorende concessies in de periode 2023-2026 verwerft. Het maximale ordervolume onder de raamovereenkomst bedraagt 800 bussen (diverse bus configuraties) over de totale contractperiode.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions