Clicky


PostNL neemt alle klanten van Installatie Helden over

PostNL neemt alle klanten van Installatie Helden over

DEN HAAG - PostNL neemt het klantportfolio van Installatie Helden over, specialist op het gebied van witgoed en installatie in Nederland en België. Als logistiek e-commerce bedrijf biedt PostNL steeds meer diensten aan die verder gaan dan bezorging alleen, zoals het plaatsen, monteren en installeren van producten in het Home & Garden domein. Deze overname is een flinke uitbreiding van het klantenportfolio van PostNL Extra@Home.

PostNL biedt naast het bezorgen van post en pakketten ook - montage en installatieservices voor online bestelde artikelen. De gespecialiseerde bezorgers van PostNL Extra@Home verzorgen ‘over de drempel’ services zoals het aansluiten, installeren en inbouwen van huishoudelijke apparatuur en elektronica.

Installatie Helden levert ook hoogwaardige diensten op het gebied van het bezorgen, aansluiten en inbouwen van witgoed en andere apparaten bij zowel consumenten als bedrijven in Nederland en België. Michel Scheidt, Directeur Installatie Helden "We merkten dat we de schaalgrootte missen die noodzakelijk is om een efficiënte operatie te kunnen voeren. Wij hebben daarom besloten een andere koers te gaan varen, waarin verkoop van de klantportefeuille aan een branchegenoot een logische stap was. Wij zijn blij dat PostNL onze klanten gaat bedienen, zodat wij ons samen met onze medewerkers kunnen richten op onze nieuwe koers."

Liesbeth Kaashoek, Directeur Pakketten & Logistiek: "Bedrijven en consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een totaaloplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. De consument wil steeds meer gemak, bijvoorbeeld doordat een product niet alleen bezorgd, maar ook meteen gebruiksklaar gemaakt wordt. Met deze overname voegen we een flink aantal klanten toe aan onze ‘over de drempel’ service van Extra@Home."

De overdracht van klanten heeft inmiddels plaatsgevonden, per 1 april worden deze bediend vanuit PostNL Extra@Home.

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl